limba-en

Grupul International Alpha Bank, cu sediul central la Atena, Grecia, este o prezenta activa si puternica în România, SUA, Marea Britanie, Channel Islands, Cipru, Bulgaria, Albania si FYROM.

ALPHA BANK ROMÂNIA are ca actionar grupul Alpha Bank Grecia. În prezent ALPHA BANK ROMÂNIA îsi dezvolta activitatea de retail punând la dispozitia clientilor sai, persoane fizice si juridice, servicii si produse bancare cum sunt creditele imobiliare si ipotecare, cu dobânda fixa, variabila sau ajustabila Alpha Housing, creditele pentru achizitionarea de autoturisme si motociclete Alpha Auto, creditele pentru nevoi personale Alpha 4All si Alpha Open, carduri VISA de debit si credit AlphaCards, produsele de economisire Depozite la termen, Certificate de depozit cu cupoane si Alpha Avans depozitul cu plata dobânzii în momentul constituirii lui, Alpha Click serviciul de Internet Banking. De asemenea prin subsidiarele sale din România, Grupul ofera servicii complete de leasing, consultanta, brokeraj, investitii si altele.

ALPHA BANK ROMÂNIA este banca finantatoare a proiectului Spectrum Residences.

Avantajele oferite de Alpha Bank pentru investitii imobiliare destinate achizitiei unui imobil în cadrul acestui proiect:

  • reducerea ratelor de dobânda;
  • rapiditate în primirea raspunsului de la banca;
  • detalii si consultanta pentru gasirea solutiilor financiare adaptate cerintelor dumneavoastra prin reprezentantul de vânzari dedicat din cadrul sucursalei noastre din Constanta, Bd. Mamaia, nr.175, Ersoy Abdula, eabdula@alphabank.ro.

Pentru detalii despre produsele si serviciile ALPHA BANK ROMÂNIA, accesati http://www.alphabank.ro.